review

Commentaren: 10
 • #10

  Bert (woensdag, 29 november 2023 18:57)

  Altijd behulpzaam en geweldige service.
  Absoluut een aanrader voor mooie en kwaliteitsvolle cadeautjes

 • #9

  Claire Engels (maandag, 07 augustus 2023 20:14)

  Tot 2 maal toe meer dan tevreden met de aankoop van een handgemaakte armband uit edelstenen. Beiden zijn prachtig in hun eenvoud en de kwaliteit is top! Blij dat ik de shop bij toeval heb leren kennen. Ik zeg het voort! ;-)

 • #8

  Joke Hoorn (woensdag, 29 juni 2022 18:43)

  geweldige service. ik vond hier de bijpassende armband en oorbellen waar ik jaren geleden de ketting van had gekocht. super snelle en goede communicatie en verzending naar Nederland. Aanrader deze webshop!

 • #7

  Malin Belmans (donderdag, 23 september 2021 18:17)

  Heel mooie spulletjes en vriendelijke vrouw.

 • #6

  Elke Adami (maandag, 16 december 2019 14:43)

  Ik wilde graag mijn dochtersnamen dicht bij me hebben. H-Beau maakte voor mij een prachtige kralenketting met daaraan een soort medaillon. Aan de achterkant van het medaillon zijn de namen van mijn meisjes gegraveerd. De kralenketting zijn in de lievelingskleuren van mijn overleden grootmoeder. Zo is zij ook dichtbij.
  Dit juweel is echt bijzonder en gemaakt door een dame die niet alleen haar vak goed kent maar ook inzicht had in mijn persoonlijkheid. Top gedaan Annick!

 • #5

  Flore (dinsdag, 26 november 2019 12:08)

  Ik was op zoek naar een origineel verjaardagscadeautje voor mijn zus. Dankzij het vakmanschap bij H-Beau kon ik haar een prachtig, gepersonaliseerd, gegraveerd kettingkje geven. De vlotte levering en de mooie verpakking maakte van dit kettinkje het ideale, waardevolle cadeau! H-Beau is mijn nieuwe go-to voor cadeautjes voor anderen (of voor mezelf)!

 • #4

  marlis (dinsdag, 07 mei 2019 17:58)

  Voor een eerste keer een workshop juwelen maken gedaan. Was een toffe en zenuwachtige workshop. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben er heen gegaan voor een ring met mijn vader zijn vingerafdruk en heb van mijn restje nog een juweel gemaakt voor mijn moeder en die was er ook zeer blij mee.
  Bedankt voor de les

 • #3

  Peggy (zaterdag, 16 juni 2018 18:54)

  Hallo Annick,

  Bedankt voor de correcte levering via de post. Alles mooi in doosjes geleverd en netjes afzonderlijk verpakt. Top!
  M’n dochtertje Emma en ikzelf zijn content �

  Grtjs uit Overpelt

 • #2

  Nathalie (vrijdag, 16 september 2016 10:40)

  Na het overlijden van mijn vader was ik op zoek naar een mooi en uniek aandenken. Een ring met zijn vingerafdruk leek me daarvoor ideaal. Maar zo evident bleek dit niet te zijn aangezien ik zijn afdruk enkel op papier had. Na veel zoeken kwam ik via Mol Mon Martre bij Annick en Bo terecht. De combinatie van een 3D printer en een juwelenontwerpster was precies wat ik nodig had.
  Zij hebben mij geholpen met de zoektocht naar een mooi en bijzonder cadeau!
  Bedankt daarvoor!

 • #1

  Vriendinnen aan de vaart (zondag, 15 mei 2016 14:26)

  Tijdens ons weekendje met de vriendinnen een superleuke workshop met zilverklei gehad! Bedankt Annick en Bo voor de goede begeleiding. Zeker voor herhaling vatbaar!