vingerafdruk juwelen

Laat je vinger afdruk verwerken in een juweel!

Als herinnering aan een dierbare, het vereeuwigen van twee geliefde in een trouwring of iemand die je gewoon graag ziet en bij je wil dragen.                                                                                                                            

Wij maken ook vingerafdruk juwelen van overleden personen, waarvan de vingerafdruk op papier staat. Voor ander personen worden de vingerafdrukken digitaal gescand. De digitale scan kan ook voor baby’s. Voor de digitale scan kan je in ons atelier terecht!

Op papier: dan koop je de Inkless Fingerprint doekje in onze webshop.

De Inkless Fingerprint doekjes zijn ideaal om inktloos afdrukken te maken van mens en dier. Wij maken er mooie sieraden mee, met behulp van vingerafdrukken, hand en voet afdrukken en zelfs van uw huisdier door zijn poot of neus af te drukken.

 

Het voordeel van onze 3D techniek is dat de vingerafdrukken diepere groeven hebben en dus niet wegslijten bij het dragen, maar we kunnen ze ook graveren.

Het graveren heeft als voordeel dat het goedkoper is en zeker geschikt is voor hangers, armbandjes en oorbellen.

 

Wij staan open voor andere ideeën, zoals hangers, armbandjes etc....

Brons

De bronzen ring die u hier ziet is gemaakt van een vingerafdruk op papier.

De klant koos voor een cirkel op de ring, de ring zelf wilde ze ruw afgewerkt.

De startprijs van een bronzen ring is 95,- 

 

Dit schreef ze op onze website als review: 

 

Na het overlijden van mijn vader was ik op zoek naar een mooi en uniek aandenken. Een ring met zijn vingerafdruk leek me daarvoor ideaal. Maar zo evident bleek dit niet te zijn aangezien ik zijn afdruk enkel op papier had. Na veel zoeken kwam ik via Mol Mon Martre bij Annick en Bo terecht. De combinatie van een 3D printer en een juwelenontwerpster was precies wat ik nodig had.
Zij hebben mij geholpen met de zoektocht naar een mooi en bijzonder cadeau!
Bedankt daarvoor!

Zilver

De zilveren ring die u hier ziet is gemaakt van een digitale scan van een baby van 6 maanden. De klant koos voor een strak ontwerp.

De startprijs van een zilveren ring is 150,-Wil jij graag een vingerafdruk juweel bestellen of je wilt meer informatie? Dan kan je ons contacteren door het onderstaande formulier in te vullen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.